maandag 17 februari 2014

aftellen! #4

Er zijn heel veel redenen om cadeautjes en feestjes te geven. Wij geven je al vast 5 goede redenen om jezelf een kopie van ons boek Feest in ’t Knutselbos cadeau te doen J!Ook grotere ‘kinderen’ maak je blij met zelfgemaakte cadeautjes. Wat dacht je van een retro-uil die dienst doet als boekensteun voor op kot? Of twee schattige bij elkaar passende beertjes ter gelegenheid van een huwelijk?


7 opmerkingen:

Ilse zei

Joepie!!!vandaag zat mijn exemplaar in de bus!!dank je wel,nu ben ik even zoet...:)

Khadetjes zei

Ik moest niet lang kamperen, vandaag zat het boek in de bus en ik vind dat jullie on-ge-loof-lijk prachtig werk geleverd hebben! Mijn khadetjes zaten naast mij terwijl ik het doorkeek en ze hebben al onmiddellijk hun bestelling doorgegeven ;)

Crealiertje zei

Jullie hebben mij de laatste paar dagen zo nieuwsgierig gemaakt met jullie leuke blogjes dat ik het boek besteld heb. ben benieuwd. als het goed is komt het aan het eind van de week binnen. het is hier volgende week vakantie dus kan ik denk ik lekker met mijn dochter gaan zitten freubelen.

groetjes Diane
http://crealiertje.blogspot.nl

Marina zei

@Ilse en Khadertjes en Creliertje; :)))
Geniet ervan!!!

Esther zei

Hoi lieve Marina ik heb jullie boek net besteld kan niet wachten tot hij op de mat valt, ik vond het geweldig om 1 van de testers te mogen zijn. De pop staat nu bij Mila op haar kamertje liefssss en su66 met jullie verkoop.

Marina zei

@Esther; het genoegen is geheel wederzijds, dikke knuffel voor Mila :)

Els04 zei

Fijn!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...