donderdag 20 maart 2014

Goed Gevoel voor Kids :)

Goed Gevoel voor Kids. Een bijlage bij Goed Gevoel die niet te missen valt. Een maand geleden kregen we de vraag om leuke zelfmaak ideetjes uit ons boekje te projecteren voor de kinderkamer.
We brengen met veel plezier een aantal ideetjes extra; de uil als boekensteun of een leuke deurstopper, de schattenzakjes voor verzorgingsmateriaal aan de aankleedtafel, een sterrenmobiel ...
En kussens met applicaties, ge├»nspireerd uit  ons knutselbos.Goed gevoel bracht 6 pagina's in beeld met extra ideetjes.Met dank aan Lise en Jitske voor hun enthousiasme, aan Christine voor het lenen van haar prachtige huis en de warme ontvangst en aan Stefanie voor het prachtig in beeld brengen van ons materiaal. Inge en ik vonden het zalig om dit te doen, van de brainstorm tot de foto's, tot de ontmoeting met deze fijne dames, voor herhaling vatbaar :)
Bovenstaande 4 foto's zijn van Stefanie 

10 opmerkingen:

Els04 zei

Echt geweldig!!! Ik wil ook zo een kamer :)

Saskia zei

SUUUUPER!!!!! :)

Khadetjes zei

Komende zomer maak ik werk van een nieuwe kamerinrichting voor dochterlief... ik reed dus speciaal een toerke om voor dit leuke artikel!

JoChapeau zei

Zo tof !

tine zei

heb jullie boek gekocht. Proficiat Wat een mooi boek. Ik popel om er aan te beginnen. Een keuze maken is moeilijk zoveel moois...

familie in den vreemde zei

Alles even leuk!!

greetje-creatiefje zei

Op naar de krantenwinkel voor "goed gevoel"

Esther zei

Oooo geweldig lieve Marina wat een prachtige foto's xx

Miss Creatuurtje zei

Supertof dat jullie nog eens extra in dat boekje mochten, een hele mooie reportage met weer superleuke ideetjes!

lheurebleue zei

met zoveel moois groeien heel wat kindjes met een goed gevoel op ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...