donderdag 3 juli 2014

Weekend tas

Een weekend tas voor jongste
Mijn jongste, 16 ondertussen, een leeftijd dat dingen die moeders maken niet echt interessant zijn, vanuit zijn standpunt bekeken. En dat kan kloppen als je een moeder hebt die graag knuffels maakt :)

Hij weet enerzijds wat hij wil ( lees niet de smaak van je moeder), en kan anderzijds niet kiezen ( lees winkelen is geen pretje).

Tot er dan zo een moment is dat je in La MaisonVictor  ( zomer 2014) zit weg te dromen , even ontspannen, lekker kopje thee...en jongste voorbij loopt, zich omdraait en met veel belangstelling naar de weekendtas kijkt.
Dan komt de vraag, of ik die kan maken.

Mmm, ik wil wel , maar als ze niet aanslaat dan vind ik het wel zonde van mijn werk.
Zoon kiest de stoffen, geen stevig canvas, maar een stevig linnen, en dat heb ik geweten want dat zet zich naar alle kanten en ziet er nogal plunjezak achtig uit, helemaal wat de jongste wou.

En dan de vraag, kan er een voetbal in, want zeg nu zelf, zo een tas van je club met reclame dat oogt een stuk minder. Het gebeurt niet gauw dat ik een patroon volg, ik wijk graag af, dus ik heb ontzettend op mijn tanden moeten bijten om stapje voor stapje alles te volgen met het gekozen materiaal door de zoon.
Hij is tevreden, hij zegt het niet, maar de tas hier op de foto heeft al wat sportavontuur achter de rug en ze heeft het goed overleeft, oef. 

15 opmerkingen:

CarlaK.be zei

Mooi !
Dat is een 16-jarige met smaak !
Knap gemaakt mama :-)
Liefs!

greetje-creatiefje zei

Een weekendtas met klasse. Echt iets voor een 16-jarige!

128 zei

Heel tof gedaan!

Els04 zei

Geweldig!Iedereen content ;)

mANdarien zei

Amai, super, een zoon die weet wat ie wil ! Ik vind het een hele toffe tas ! Geweldig gedaan. Zo eentje staat er ook nog op mijn planning, maar dan wat kleiner. Een voetbal hoeft er niet in te kunnen, maar wel pingpongpaletjes ;-)

Miss Creatuurtje zei

Hahaha goed gedaan mama om mooi op het paadje te blijven :-) Schoon zelle!

JoChapeau zei

Gelijk heeft hij ! Hij ziet er echt zalig uit !

janusje zei

Een schitterende tas!

ikmaakhetzelfnu zei

Je zoon heeft smaak!Viel het mee om de tas te maken?Ik ben nog niet zo heel lang aan het naaien en heb ze in het tijdschrift ook al gezien.Zou ze graag voor onze 12 jarige zoon maken.

Marina zei

@Ik maak het zelf; ik vond ze heel leuk om te maken, het staat ook heel goed uitgelegd. Ik zou je alleen aanraden om geen linnen te gebruiken, want dat schuift alle kanten op, zelf met versteviging :)

Mumendemiekes zei

coole tas!!

familie in den vreemde zei

Dat is een fraaie tas geworden en helemaal fijn dat hij er blij mee is!

Angel Trendy Fashion zei

Een coole tas en ik denk wel dat de zoon er heel blij mee is

Onliemie zei

Amaai een supertas! De zoon heeft smaak! Ik zou er ook direct zo eentje willen! Schoon gemaakt ook!

Lies: zei

Pracht van een tas!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...