vrijdag 12 november 2010

Boekenbuit

Vlinderkind ging gisteren naar de boekenbeurs en dit bracht ze mee, ja ze heeft de smaak te pakken. Een boek met sjablonen en eentje om toffe tasjes te maken. We hebben beiden al een tasje in gedachten.
Voorlopig is de tijd voor haar beperkt omwille van haar studies maar je ziet het kriebelen.
Aan al de mama's met dochters die enige intresse tonen in het naaien, aanmoedigen zou ik zeggen, want het is bijzonder leuk om samen met je kind ideeën uit te wisselen, je leert van elkaar. Hoe ouder meisjes worden hoe leuker, hoe meer je gelijke, hoe meer je vriendin. Ik koester ze die kids van mij !

7 opmerkingen:

Leen zei

Super, alé ik kan niet wachten, hopelijk is binnen 14 jaar naaien nog hip!

Katrientje vanalles zei

leuk, ik moedig haar mee aan. Ik heb twee kleine zoontjes. ...Geen dochter om mee te vriendinnen. Leuk dat je zo een goede band hebt met haar. Maar misschien komt er ooit nog een klein m...We zien wel. :-)

Aritha Vermeulen zei

We houden het hier voorlopig op samen koken, samen kletsen. Mijn dochter is wel aan het breien geslagen maar idd, door studie weinig tijd. Ik koester mijn kinderen ook. Het is echt fijn. Dit was nog eens een leuk, herkenbaar blogje.

Lies: zei

Tof hé dat tasjesboek, dat heb ik hier ook op de boekenplank staan, vorig jaar op de beurs gekocht. Ik heb ook nog zo'n tasje in het achterhoofd. Da's genieten hé, zo'n creatieve dochter!

Esther zei

Leuke boekjes, die van de tasjes heb ik ook, er staan erg leuke tasjes is, ik ben benieuwd welke jullie gaan maken. Groetjes Esther.

Marina zei

@Esther, ons zusje wil beginnen met de ballontas voor een vriendin en ik wil de Engelse boodschappentas maken. Een fijn weekend aan iedereen en dank je wel voor de lieve reacties!

Dietlinde zei

ik heb het sjabloon boek ook al tegen gekomen en vind het super :)

leuke blog groetjes Dietlinde van bij lovelylinde kom maar eens langs als je zin hebt:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...